Tesla-batterij gesignaleerd in Sint-Katelijne-Waver

25/03/2016
De eerste echte Tesla Powerwall batterij is gesignaleerd in Sint-Katelijne-Waver! Eneco installeerde daar de batterij die in eigen energie kan voorzien.
Lees meer!

Nieuwbouw? Denk dan aan domotica!

08/03/2016
Ben jij van plan om een nieuwbouw woning te betrekken? Denk dan zeker aan domotica systemen om je wooncomfort te verhogen. Lees er snel meer over!
Lees meer!

Domotica, wat zijn de voordelen?

12/02/2016
Domotica maakt ons leven in huis steeds gemakkelijker. Ontdek hier alle voordelen van een slimme woning. Klik snel om verder te lezen!
Lees meer!

Elektra draad trekken, hoe werkt het?

18/01/2016
Bij het opknappen van een woning komt altijd elektra draad trekken kijken. Hoe je dit doet en waar je op moet letten ontdek je in dit artikel. Lees verder!
Lees meer!

Besparen met LED verlichting

23/12/2015
Met LED verlichting in uw woning bespaart u eenvoudig op de energienota. Ontdek in dit artikel alles wat u moet weten over LED verlichting in uw woning!
Lees meer!

Elektriciteit opwekken door te lopen?

13/11/2015
Elektriciteit opwekken door een wandeling te maken? Het kan! Onderzoekers ontwikkelden namelijk een slimme schoen die elektriciteit opwekt. Lees verder!
Lees meer!

Stroomleverancier veranderen? Pas op!

19/10/2015
Van plan te veranderen van stroomleverancier? Pas dan op met tijdelijke acties en andere aanbiedingen! Lees verder over het nieuwe BTW tarief voor stroom.
Lees meer!

Ai, elektriciteit wordt 8 procent duurder!

29/09/2015
De elektriciteitsfactuur gaat met 8% omhoog voor een gemiddeld gezin. De oorzaak? Zonnepanelen. Omdat die worden doorgerekend hebben we 2 miljard schuld.
Lees meer!

Woning verwarmen met servers?

14/09/2015
Er zijn veel verschillende manieren om energie te besparen, maar de manier die Nerdalize heeft gevonden is een bijzondere. Lees hier meer over dit project.
Lees meer!