Besparen met LED verlichting

Mike avatar

Mike op 23-12-2015

LED verlichting heeft een enorme opmars gemaakt de afgelopen jaren. De techniek vordert en middels LED verlichting kunt u de energienota vrij gemakkelijk terug dringen. Hoe dit precies werkt leest u in onderstaand artikel.

led besparing

LED verlichting zorgt voor besparing

Verlichting is onmisbaar in ons leven. Het stimuleert ons, stelt ons op het gemak en geeft ons sfeer. Het aanbod is groot en u kunt uw woning geheel naar eigen wens verlichten.

Met de komst van LED verlichting is het aanbod nog groter geworden, maar vooral efficiënter en milieuvriendelijker. LED verlichting heeft compleet nieuwe normen v.w.b. de hoeveelheid energie die gebruikt wordt per m² en rekent af met het gebruik van milieuonvriendelijke stoffen. Daarnaast gaan LED lampen tot wel drie keer langer mee, wat logischerwijs goed is voor de portemonnee en het milieu.

Als extra voordeel van LED verlichting kan genoemd worden dat vanwege de lage warmte opbrengst, de (ver)koeling in uw woning op een lager pitje kan komen te staan.

De mogelijkheden met LED verlichting zijn eindeloos en worden alsmaar uitgebreider. Profiteer mee een vervang uw oude verlichting voor nieuwe LED verlichting!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!